Maritiem atelier

Welkom in het Atelier van de zeeschilder

Foto op canvas?

Foto op canvas: is dat duur?

Een foto op canvas levert u een perfect manier om uw mooiste moment op een geweldige en stijlvolle manier, met levensechte kleuren en super scherp aan uw wanden te hangen. Met een foto op canvas hebt u net even dat beetje meer stijl en uitstraling dan een gewone foto, maar bij velen zal dan de vraag rijzen of een foto op canvas duur is. Het antwoord daarop kan is eigenlijk heel simpel. Nee, een foto op canvas is niet duur.

Canvas is geen duur materiaal. Uiteraard betaald u ietsje meer voor een foto op canvas dan voor een gewone afdruk van een foto op het zelfde formaat. Echter als u een gewone foto laat afdrukken moet u daarvoor ook nog weer een lijst of een frame kopen en als u dat wel eens gedaan hebt dan zult u ook kunnen beamen dat een losse lijst of een los frame absoluut niet goedkoop zijn. Vooral niet als het daarbij ook nog om wat grotere lijsten of frames gaat.

Bij een foto op canvas hebt u geen lijst of frame nodig. Een foto op canvas wordt op een houten frame van bijvoorbeeld 3 cm geplaatst. Dat frame zit “in” het doek en ziet u niet vanaf de buitenkant.

Een foto op canvas is dan ook enorm populair. De kosten zijn relatief laag en het geeft een enorm leuk effect.